LPG teden - Rim 2023

Že petič bodo združeni najboljši vidiki tedna LPG 2023, ki vključujejo Svetovni LPG forum in Evropski kongres o tekočem plinu, kar predstavlja dva letna dogodka, združena v eno izjemno konferenco in razstavo LPG.

Teden LPG 2023 s svetovnim forumom LPG in evropskim kongresom o tekočem plinu bo udeležencem, razstavljavcem in obiskovalcem zagotovil izjemno vrednost.

Poleg konference, spremljevalnih dogodkov, poslovnih srečanj bo razstava kot osrednja točka tedna udeležencem in obiskovalcem omogočila ogled najnovejših izdelkov in storitev, ki so na voljo.

Pridružite se dogodku v Rimu od 13. do 17. novembra 2023.

Svetovni LPG forum

LPG teden je vodilni letni dogodek v okviru združenja WLPGA, ki vsako leto obkroži svet. LPG Week združuje direktorje večjih LPG podjetij, vladne ministre in predstavnike večjih medvladnih organizacij ter medijev. Združuje celotno vrednostno verigo LPG pod okriljem namenskih konferenčnih sej, privlačnih srečanj in delavnic, poslovnih in mrežnih priložnosti ter velike svetovne razstave.

Evropski kongres tekočih plinov

Evropski kongres tekočega plina združuje voditelje regionalne in globalne industrije tekočega plina in odločevalce na eni največjih konferenc in razstav v Evropi. Konferenca ponuja priložnost za izmenjavo pogledov in idej o najnovejših politikah, strokovnem znanju in poslovnih idejah, medtem ko razstava prikazuje inovativne tehnologije in izdelke iz prve roke. Evropski kongres o utekočinjenem plinu ponuja resnično bogastvo ugodnosti tistim, ki iščejo najnovejša znanja in nove priložnosti za mreženje.

LGP teden