Depositphotos_7359455_XL_Cropped-1.jpg

Financiranje

Nakupi na obroke vam omogočajo, da si privoščite vse tisto, kar si želite in potrebujete, zato vam tudi mi za naše storitve nudimo bogat nabor financiranja.

OBROČNO FINANCIRANJE

V primeru obročnega odplačevanja nudimo financiranje na (do) 60 obrokov, pri čemer se število obrokov in stroškov le teh določi v skladu s poslovno politiko vsakega bančnega ponudnika. Pri določenih bančnih ponudnikih celo brez kakršnih koli provizij tudi do našega podjetja, kar pomeni, da vam lahko posledično omogočimo gotovinsko ceno na obroke.

Tako smo za vas pripravili naslednji nabor obročnih možnosti:

POS terminal, podpora vseh kartic in bank ( do 60 obrokov )
Diners ( do 24 obrokov )
Leanpay ( do 48 obrokov )

Iskoristite možnost, s katero bo vaš preklop na avtoplin praktično brezplačen, odplačevali pa ga boste kar s prihranki. Prvi obrok kredita lahko plačate šele naslednji mesec, ko ga pokrijete kar s prihranki!

Pri predelavi vozila na avtoplinski pogon, vam v projektu “ TARTARINI - jev soprispevek k trajnostnemu razvoju okolja in družbe ” nudimo naslednje ugodnsoti:

  • TARTARINI Auto vam ob 80. obletnici začetka serijske proizvodnje avtoplinskih sistemov nudi 1000,00 € subvencije.
  • PETROL d.d.vam podari 15 % popusta za 2000 litrov avtoplina Q Max.
  • CAST d.o.o. vam ob 45. obletnici obstoja na trgu podari družinsko TARTARINI PREMIUM CLUB kartico v protivrednosti 80,00 €
  • BREZPLAČNA STEKLENKA, ker srčno podpiramo projekt "Plastično ni fantastično",ki temelji na izkoreninjenju plastične embalaže!

  

Izračun prihranka

Letno prevoženih kilometrov

Poraba

Cena predelave na LPG

Cena sedaj uporabljenega goriva

Cena Plina