Avto plin Tartarini

Pionirji predelave avtomobilov na plin

Tradicija

Korenine avtoplinov Tartarini segajo  daleč v leto 1941, ko je pod okriljem Aleandra Tartarinija nastalo podjetje s prvotnim imenom Auto Division of OMT Tartarini.

Certifikat kakovosti

Zavoljo doseganja standardov kakovosti je bilo podjetje Tartarini Auto že kmalu po ustanovitvi nagrajeno s certifikatom UNI EN ISO 9001:2008.  

8-letna garancija

Na avtoplinski sistem Tartarini oz. na tehnologijo, ki omogoča samonastavljivo vodenje vbrizga avtoplina in posledično najboljši izkoristek pri izgorevanju, nudimo 8-letno garancijo. 

Plačilo do 24 obrokov

Prvi obrok plačila boste izvedli šele 30 dni po vgradnji avto plina, omogočili pa smo vam še veliko drugih odličnih plačilnih pogojev.

Pionirji avto plina

Ravno podjetje Tartarini oz. natančneje - ustanovitelj prvotnega podjetja, Aleandro Tartarini, je prvi v zgodovini avtomobilske industrije, ki je vgradil plinski sistem. Če se odločite za avto plin Tartarini, boste torej svojega jeklenega konjička zaupali v roke pionirjem in hkrati strokovnjakom na področju avto plinov z  zagotovljeno certificirano kakovostjo, ki temelji na dolgoletni družinski tradiciji, številnih raziskavah ter moderni tehnologiji. Zahtevajte brezhibne rezultate vgradnje avto plina, pričakujte zagotovljeno učinkovitost po ugodni ceni, izboljšajte delovanje vašega avtomobila ter poskrbite za čisto okolje.

Prihranek

Na letnem povprečju znaša cena avtoplina v Sloveniji cca 50% cene bencina in pada, kar kaže na stimulativno uporabo tega energenta za pogon vozil. Postanite tudi vi del ogromne populacije po vsem svetu, ki se jim številne prednosti avtoplina obrestujejo že od sredine prejšnjega stoletja.

Manj emisij

Z vgraditvijo avto plina v vaš avtomobil boste zmanjšali emisije škodljivih snovi, in sicer: dušikov dioksid za 34 %, ogljikov dioksid za 15 %, ogljikov monoksid za 50 % in smog za 40 %.

Daljša življenjska doba vozila

Podaljšajte življenjsko dobo avtomobila za povprečno 35 %, omogočite tišje in mirnejše delovanje motorja, povečajte trajnost motornega olja, preprečite nastajanje korozije, podvojite življenjsko dobo katalizatorja in lambda sonde, poskrbite za čistejše izpušne pline in vsesplošno varnost vozila.

Preizkušeno tudi v najzahtevnejših razmerah!

Toni Baznik je profesionalni inštruktor programa "Preživetje v naravi". Narava je torej njegovo delovno okolje, zato se dobro zaveda, kako zelo pomembno jo je ohranjati, v njeni prvinski čistosti. Do onesnaževanja ima ničelno toleranco, zato se je odločil, da tudi svoje vozilo predela na avto plinski pogon in s tem zmanjša ogljični odtis na minimum. Kot bivši pripadnik elitnih enot slovenske vojske se zelo dobro zaveda, da je v izjemno zahtevnih pogojih kakovostna oprema ključnega pomena!

play video

Reference

left
right
Alfa_Romeo.jpg
Cadillac.jpg
BMW.jpg
Chevrolet.jpg
Chrysler.jpg
Citroen.jpg
Dacia.jpg
Dodge.jpg
Daewoo.jpg
Fiat.jpg
Ford.jpg
Great_Wall.jpg
Honda.jpg
Hummer.jpg
Hyundai.jpg
Jaguar.jpg
Infiniti.jpg
Jeep.jpg
Kia.jpg
Lada.jpg
Land_Rover.jpg
Lancia.jpg
Lexus.jpg
Maseratti.jpg
Mazda.jpg
Mercedes_Benz.jpg
Mitchubishi.jpg
Mini_Cooper.jpg
Nissan.jpg
Opel.jpg
Peugeot.jpg
Piaggio.jpg
Range_Rover.jpg
Porsche.jpg
Renault.jpg
Rover.jpg
Saab.jpg
Shuanghuan.jpg
Smart.jpg
Ssangyong.jpg
Subaru.jpg
Toyota.jpg
Suzuki.jpg
Volvo.jpg
Zastava.jpg