Iščemo partnerja za prodajo na terenu

Priložnost bodo dobile komunikativne osebe, ki jim delo z ljudmi ni tuje.

Iščemo partnerja za prodajo na terenu

Priložnost bodo dobile komunikativne osebe, ki jim delo z ljudmi ni tuje. Od kandidatov pričakujemo nadpovprečno samoiniciativnost, iznajdljivost na terenu ter pri delu s strankami, odlične prodajne in komunikacijske kompetence, osredotočenost h kupcem in rezultatom, veljavno vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz. Delovne izkušnje so dobrodošle. Ponujamo zelo stimulativno plačilo po učinku.

Tartarini kariera

Velikost trga in pokritosti le tega omogoča številne možnosti za razvoj lastne kariere, saj v podjetju spodbujamo interna napredovanja in verjamemo v ambiciozne kadre, ki so se pripravljeni učiti in napredovati. Želimo si partnerjev, ki verjamejo v naše podjetje in zato smo vedno pripravljeni najti presek med potrebami podjetja ter ambicijami in željami naših partnerjev. 

S ciljem spodbujanja vertikalne komunikacije, pretoka informacij in dobrih idej smo v sistemu TARTARINI uvedli politiko odprtih vrat. Tako so vsakodnevni pogovori z nadrejenimi kot tudi redni letni razgovori, ki se izvajajo na nivoju vodij, priložnosti, da zaposleni nadrejenim predstavijo svoja pričakovanja, želje, ambicije in predloge za razvoj kariere.

Prednosti partnerstva

Dobro opravljenega dela in inovativnih idej v sistemu TARTARINI nikoli ne spregledamo. Plačilni sistem in sistem nagrajevanja sta zastavljena tako, da nagrajujeta uspešno delo partnerja, kolektiva in poslovne enote, temeljita na merljivih kazalcih in spodbujata ideje, predloge in komunikacijo.

V primeru, da bi vas partnerstvo veselilo in si želite postati del TARTARINI ekipe pošljite svoje podatke in življenjepis na prodaja@tartarini.si.